Házirend

Érvényes 2018.05.01-től visszavonásig

Bejelentkezés és időpont egyeztetés: 

- Bejelentkezés:

csorgine.anita@gmail.com email címen,

itt az oldalon a Kapcsolat fülön, vagy a 

Nia Nail & Beauty Facebook oldalon  tudtok minden hétköznap 8-17 óra, szombaton pedig 9-14 óra  között.

- Ha esetleg nem írok rögtön választ a levelekre, ahogyan tudok, reagálok rá! Mivel senki se szereti, ha körömkészítés közben hagyom félbe a munkámat egy telefonhívás vagy levelezgetés miatt, így ne zsörtölődj, ha nem rögtön vagyok elérhető. A munka végeztével mindenkit felkeresek.

- Időpont foglalása: Időpontot hétköznapokra 8:30 órai, szombatra 9 órai kezdéssel tudsz kérni emailben a csorgine.anita@gmail.com, vagy a Kapcsolat fülön az "Időpont foglalás" menüben. Minimum 1-2 munkanappal előtte érdeklődj, hogy van-e még szabad hely. Persze, abban az esetben, ha nincs Vendégem, megoldható az azonnali fogadás is. :)

- Munkaidőn túl, valamint állami ünnepnapokon külön egyeztetés követően dolgozom, de nem minden esetben.

- Időpont lemondása: Bárkivel előfordulhat, hogy más dolog jön közbe és nem tud eljönni a lefoglalt időpontra. Ilyenkor kérem szépen, hogy 1-2 nappal előtte jelezd, hogy nem tudsz eljönni. Egyéb esetben kötbért számolok fel, melynek összege + 50% a bejelentkezett köröm árából számolva. Amennyiben valaki kétszer egymás után nem jelenik meg a lefoglalt időpontban, és nem is értesít, hogy nem tud eljönni, őt sajnos nem tudom a továbbiakban vállalni.


Nyitvatartás:

  • Hétfő: 08.30-18.30 
  • Kedd: 08.30-18.30
  • Szerda: 08.30-18.30
  • Csütörtök: 08.30-18.30
  • Péntek: 8:30-18.30
  • Szombat: 09.00-12.00
  • Vasárnap és ünnepnapokon: zárva

- Tanfolyamok, egyéb események időpontját a Nia Nail & Beauty Facebook oldalon teszem közzé. Ezeken a napokon szünetel a szalon

- Előzetes időpont egyeztetés szükséges!!! Amennyiben nincs Vendégem, előfordul, hogy nem tartózkodok a szalon területén. 

- Nyitvatartási időn felül és Ünnepnapokon + 50 % adódik a szolgáltatás alapárához. Ez esetben is feltétlen egyeztetés szükséges, legalább előtte 3-4 munkanappal. 


Megjelenés és viselkedés:

- Amennyiben az előző Vendéggel még nem végeztem, úgy kérlek Titeket, az előtérben foglaljatok addig helyet.

- Amikor sorra kerültök, ne felejtsetek el kezet mosni a fertőtlenítős szappannal.

- A telefonokat, tamagochikat, tableteket, voki tokikat mindenképpen készítsétek elő, ne a munkafolyamat közben kelljen előhalászni a táskátok mélyéről. 

- Kérlek titeket, hogy ha a körmötöket készítem, közben ne vakarózzatok, igazgassátok a ruhátok, vagy a hajatok, mivel az előkészített körmötök zsírtalan, portalan és matt állapotban kell, hogy legyen a tartósság érdekében. Amennyiben ez nem áll fenn, az előkészítést ismételni kell, amely vékonyíthatja a természetes körömlemezt. Precíz munkavégzés érdekében, kérlek, nélkülözzétek arra a pici időre a telefonokat, hogy gyorsabban haladjunk a munkafázisokkal. 


Kísérő, gyermek, kisállat: 

- 14 és 16 éves kor között készítek géllakkot szülői felügyelet jelenlétében, 16 és 18 éves kor között pedig géllakkot, piercinget és műkörmöt szülői engedéllyel.

- Gyerekbarát szalonomba akkor jöhet gyermeked, ha lefoglalja magát, míg te szépülsz. Mivel éles és veszélyes dolgok is találhatóak a szalonomban, így nem tudok egyszerre a gyerekkel és a vendéggel is foglalkozni. A gyermek által keletkezett kárt pedig a szülő köteles megfizetni. 

- Amennyiben gyermeked beteg, kérlek, nézzünk inkább másik időpontot, amikor megszépülhetsz!!! 


Higiénia, megjelenés:

- Nagy figyelmet fordítok a higiéniára, ezért kérlek, ha betegnek érzed magad (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedések tüneteit észleled magadon), inkább egyeztessünk új időpontot! Ahogy én is figyelek arra, hogy te ne kaphass el semmit, kérlek, segíts nekem abban, hogy te sem fertőzöl meg senkit! Ez vonatkozik a gyerekekre is: ha beteg a gyermeked, kérlek, ne hozd magaddal, illetve ha házhoz megyek, ne ott kelljen szembesülnöm, hogy lebetegedtetek. 

- A szalon egész területén tilos dohányozni, alkoholt, morzsálódó, vagy egyéb módon szennyeződést okozó étel-ital fogyasztani.

- Amennyiben a kezelendő felületen, vagy annak környékén fertőző betegségre (pl.: körömgomba, vírusos szemölcs, kelés, nyílt seb, stb.) utaló jeleket szemmel láthatóak, a kezelés megtagadható és csak orvosi igazolás megszerzése után hajtható végre.

- Körmözés előtt NE áztasd és NE krémezd a kezedet vízben. Felpuhul és nem tud annyira kiszáradni, hogy jól tapadjon az anyag és így fellevegősödik. A mechanikailag sérült, gombás, felmálló, gyulladt, problémás körmökre NEM tudok építeni, géllakkozni, illetve egyéb esetekben körömlakkozni! Ez esetben CSAK orvosi kezelést követően tudok foglalkozni!

- Töltésre átlagosan 3-4 hetente kell járni, annak érdekében, hogy a köröm stabilitása megmaradjon. Azon túl már elemelkedhet az anyag, víz kerülhet alá, ami algásodáshoz vezethet.

Megközelítés, kiszállás: 

- Parkolni a ház előtt tudtok a hídon, vagy az árok partján, illetve az Óvoda miatt kialakított szemközti kővel leszórt parkolóhelyen.  

- A sarki buszmegállótól, Postától kb. 1 perc a Szalon megközelítése gyalogosan. 

- Házhoz is megyek: egyeztetést követően, Gödöllő, Máriabesnyő, Hévízgyörk, Galgahévíz és Tura környékén, + kiszállási díj ellenében megoldható.